Menu

Proviantklubben

Grønlandske fødevarer forhandles udelukkende gennem vores non-profit proviantklub, hvor der ingen fortjeneste er på salget. Vi har valgt ikke at sælge fødevarer i frit salg og at satse på de grønlandske fødevarer, der ikke kan fås andre steder og som efterspørges mest f.eks. sælkød og tørfisk. Som supplement kan man købe frossen nordatlantisk   fisk fra en færøsk fiskebil hver torsdag fra kl. 15.
 
Da det kan være vanskeligt at skaffe grønlandske fødevarer fra Grønland, kan der være perioder hvor der f.eks. ikke er sælkød, men vi bestræber os på at have ca. 4-6 forskellige varer i fryseren, som er det vi har plads til.
 
Grundet EU's regler for import skal man være medlem af vores Proviantklub for at kunne købe fødevarer (ikke skibskiks og figrolls) ). Det koster ikke noget at blive medlem. Varerne kan ikke returneres. I følge lovgivningen er det totalt forbudt at forhandle hvalkød inden for EU, derfor har vi det aldrig.
 
Vi registrerer dit navn og adresse i en intern database, men udleverer ikke databasen til nogen. Fødevarestyrelsen får lov at kigge i databasen, hvis de ønsker det.
 
Der er mulighed for at blive medlem af og handle i Proviantklubben i butikkens åbningstider:
 
Torsdag og fredag: kl. 13.00 - 18.00
Lørdag: kl. 11.00 - 14.00

Sending 

Vare

Pris pr. kilo

72 Ørred, hel 43,70 kr./ kg
72 Havkat 47,50 kr./ kg
72 Ammassat 35,50 kr./ kg
74 Rødfisk koteletter 76,20 kr./ kg
73 sælsuppekød 78,30 kr./ kg
73 sælspæk 68,60 kr./ kg

 

 

Butik Nordatlanten 

 

Regler for proviantklubben

 

Køb maksimalt 5 kilo pr. person pr. sending. Personen, der køber, SKAL være til stede ved køb af varer. Du må IKKE servere varerne offentligt.

Kontrolrapport - December 2017